Pareri despre Real Quit, magnetii care te scapa de fumat

Cu siguranta unul dintre cele mai mari si daunatoare obiceiuri ale oamenilor este fumatul. Multi au incercat diferite metode pentru a renunta la acest viciu (pastile, spray-uri, plasturi, gume de mestecat etc), dar din pacate majoritatea nu au rezistat prea mult si s-au reapucat din nou. Recent pe piata circula un produs foarte interesant care poarta denumirea de Real Quit si iti promite ca te poate ajuta sa renunti la fumat foarte usor. Haideti sa aruncam o privire mai amanuntita la acest produs sa vedem daca chiar face ceea ce spune.

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA

Ce este Real Quit?

Real Quit este un produs care te poata ajuta sa elimini definitiv dorinta de a fuma, cel putin asa zic producatorii. Produsul consta intr-un set de magneti bioactivi care se vor atasa intr-o zona anume a urechii si pot elimina pofta de a fuma. Citeam undeva pe pagina lor ca acesti magneti sunt placati cu aur si actioneaza ca un conductor natural.

Metoda prin care Real Quit isi face efectul se numeste terapia auriculara si consta in faptul ca pe lobul urechii se afla anumite puncte, in momentul in care acestea sunt accesate poti reduce pofta de a fuma. Mai multe informatii despre aceasta terapie puteti citi chiar de pe pagina oficiala a celor de la Real Quit. Pare o chestie iesita din comun la prima vedere, dar sunt lucruri cat se poate de adevarate.

Cat de eficienti sunt acesti magneti? Ce spun persoanele care au folosit?

Am reusit sa studiez cat mai multe pareri aflate pe diverse forum-uri ale persoanelor care au avut ocazia sa incerce acesti magneti si am constatat ca o parte dintre consumatori se declarau a fi multumiti de produs, unii spuneau ca nu observa prea mari diferente si altii declarau ca nu au obtinut niciun fel de rezultat de pe urma acestora. Concluzia pe care o trag de aici este urmatoarea: Deagaba folosesti astfel de produse daca nu ai un strop de vointa in tine. Pe pagina oficiala nu scrie nimic de acest lucru, dar cel mai important lucru dintre toate este vointa. Daca aveti motivatia si vointa necesara pentru a renunta la fumat cu siguranta ve-ti reusi, mai ales daca folositi si un produs adjuvant cum este acesta

Cum se foloseste Real Quit?

Ca magnetii sa isi faca complet efectul vor trebui plasati in locul corect al urechii. (Vezi imaginea)

Pentru a obtine rezultatele corecte acesti magneti ar trebui lasati pe ureche timp de aproximativ 3-4 ore. Recomandat este sa aplicati magnetii numai daca va aflati intr-o stara buna, in cazul in care sunteti stresati incercati sa va linistiti si apoi sa recurgeti la aplicarea lor. Tratamentul dureaza intre 20 si 25 de zile pentru a sa intari complet noul obicei.

Tu ce crezi despre acesti biomagneti?

Mi-ar face placere sa aflu care sunt si parerile voastre in legatura cu Real Quit. Daca ati folosit acest produs si ati vrea sa impartasiti si cu noi asteptam parerile voastre in sectiunea de cmentarii.

4.4 Nota
Satisfactia cumparatorilor
Eficienta
Pret
Timp de actiune

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA

Leave a Comment