Hear Clear Pro: sa fie oare cel mai bun dispozitiv auditiv de pe piata?

Persoanele care au deficiente de auz nu au nevoie de orice aparat auditiv, ei au nevoie doar de cel mai bun, iar cel mai bun poarta numele de Hear Clear Pro. Nu credeti? Va temeti ca tot greu va fi sa auziti sunetele clar, iar in plus va perturba si tot felul de tiuieli? Nu va mai fi cazul cu aceasta inovatie. Rameti aici ca sa aflati cat mai multe!

Despre Hear Clear Pro

Odata cu trecerea anilor, auzul se uzeaza si avem nevoie de tratamente speciale, injectii si exercitii pentru auz, iar in final tot la un aparat auditiv apelam. De ce? Pentru ca initial pare cea mai buna solutie ca sa auzi bine discutiile dintre oameni si alte zgomote din jurul tau. Sunt multe aparate de acest fel, dar toate au aceeasi problema, anume ca peste sunetele auzite se afla si alte zgomote pe fundal care perturba buna intelegere. Uite asa ajungi sa citesti pe buzele oamenilor, sa-i rogi eventual sa-ti repete cuvinte si in final preferi sa te izolezi pentru ca te rusinezi de toate acestea. Problema auzului nu este doar la batrani ci si la peroanele tinere, pentru ca ele apar din multe cauze si doar avansarii in varsta.

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA

Ce poate fi mai frumos pentru un batranel sa poata auzi rasetele si chicotelile nepoteilor? Altfel te si poti ocupa de nevoile nepotelului daca il poti intelege clar. Nu este de joaca cu deficientele de auz. Poti avea probleme la serviciu, dar si in viata personala, intrucat nu ai cum sa respecti anumite sarcini daca nu le auzi si nu le poti intelege. Este cam greu sa-i spui sefului sa-ti repete de 3 ori ce ai de facut. Majoritatea aparatelor auditive de pe piata sunt destul de vizibile si cu fel de fel de fire enervante pe dupa ureche care iti ingreuneaza viata. Nu mai zic ca trebuie sa ai grija mereu sa ai baterii noi ca altfel te lasa asa zisul ajutor. Cu Hear Clear Pro nu este cazul de asa ceva. Exclus vajaieli pe fundal si acesta are incarcator la indemana. Si stiti ceva? Nu va ghici nimeni ca-l purtati.

Gata cu neplacerile!!! Cu noul dispozitiv descoperit de mine vei auzi sunetele de la distanta mare si vei auzi chiar si cele mai subtile soapte. Nici tonul scazut al persoanelor din jurul tau nu va mai reprezenta o problema. Te vei simti ca un copil. Nu-ti va scapa nimic din stanga-dreapta. Este pacat sa nu testezi un asa asistent auditiv, pentru ca asta se si vrea, intrucat vei economosi 416 Lei pe an, deoarece vei scapa de cumparat baterii standard. Totul e pe baza de incarcare. Pretul este si el atragator pentru cate beneficii aduce, respectiv 300 Lei cu ajutorul reducerii de 47%, pretul initil fiind de 569 Lei. Este un pic piperat, dar cu siguranta mai convenabil decat cu aparatele auditive obisnuite. Plus de asta, precizia exceptionala si calitatea superioara cu care se poate lauda nu poate fi un chilipir, pentru ca nu este usor de realizat. Ca sa profitati de reducere, comandati acum daca v-ati hotarat, intrucat stocurile sunt limitate si produsul este la mare cautare.

Ce alte beneficii mai sunt?

Credeati ca produsul face doar ce v-am spus anterior ca face? Iata ca nu. Mai sunt si alte beneficii printre care:

 

  • Vei auzi de 4 ori mai bine, asta insemnand ca-ti vei imbunatati auzul cu 50%
  • Vei auzi sunetele pana la o distanta de peste 230 de metri
  • Vei auzi soapte si tonurile joase mai bine cu 47,5%
  • Iti maresti lizibilitatea exprimarii cu 2/3
  • Elimini zgomotele si tiuiturile de pe fundal, specifie clasicelor aparate auditive cu 97,8%
  • Nu vei mai avea dureri de cap si nici probleme cu somnul
  • Vei fi de 3 ori mai energic, pentru ca nu va mai fi nevoie sa-ti consumi energia auzind clar sunete
  • Reduci suprasolicitarea creierului de a distinge sunete cu 80%
  • Iti cresti sensibilitatea urechii ca sa poti auzi cat mai bine si mai clar
  • Curata sunetele de zgomote, datorate perturbarii clasicelor aparate auditive

 

*Produsul nu se lauda degeaba si nu promite vorbe desarte. Tot poate fi verificat pe pagina oficiala, unde utilizatorii confirma aceste beneficii.

Exista si parti negative?

Nu pot spune ca exista parti negative, ci doar aspecte care au scapat producatorilor si care nu deranjeaza prea mult. Un aspect ar fi cateva greseli de scriere din urma traducerii din alta limba. Am mentionat si anterior ca produsul este nou introdus pe piata romaneasca. E normal sa mai fie scapari, care vor fi remediate pe viitor in mod sigur. Pe mine nu ma deranjeaza pentru ca nu afecteaza cu nimic intelegerea informatiilor despre produs.

Un alt aspect ar fi faptul ca producatorii desi mentioneaza existenta unui certificat de calitate, ca doar ehh, a fost testat clinic, nu prezinta si o poza cu acesta. Nu zic ca nu exista acest certificat ca altfel nu avea ce cauta pe piata. Zic doar ca ar fi crescut si mai mult credibilitatea. In mod cert, producatorii sunt prea siguri de eficienta dispozitivului pentru a mai pune si o poza cu certificatul. Important este ca produsul sa-si faca treaba cum am vazut ca o face.

Tin sa mentionez ca acest dispozitiv auditiv sau acest asistent nu trebuie sa fie singura solutie pe care o incercati in rezolvarea problemelor auditive. Nu sariti de un control de specialitate la medic si respectati tratamentele date de acesta. In plus, va puteti usura viata si cu acest aparat. Producatorii ar fi trebuit sa insiste mai mult pe ideea asta. Producatorii specifica de altfel, ca sunt persoane care au probleme mai deosebite cu auzul  si se poate ca solutia pentru ei sa nu fie acest dispozitiv. Chiar si asa ei restituie banii dupa 60 de zile daca veti considera ca nu va multumeste produsul.

Cum se utilizeaza Hear Clear Pro?

Este foarte simplu de utilizat. Doar se pune in ureche fara fire si baterii standard. In plus aveti incarcator portabil, deci nu va lasa cand aveti nevoie de el numaidecat.

Care este parerea ta despre Hear Clear Pro?

Cumparati acum la pret promotional!

COMANDA

Leave a Comment