Fito Depilation – Crema depilatoare pentru tine

Exista numeroase metode pentru a scapa de parul nedorit de pe suprafata corpului, femeile stiu bine acest lucru. Insa majoritatea produselor bune de acest gen sunt si foarte dureroase. Recent am descoperit un produs care poarta numele de Fito Depilation si promite ca te va ajuta sa scapi de parul nedorit intr-un timp rapid si fara durere. Sa fie oare adevarat acest lucru? Partea cu “fara durere” cred suna foarte tentant pentru majoritatea doamenlor. Haideti sa aruncam o privire mai atenta la acest produs.

Ce este Fito Depilation?

Precum am spus si in randurile de mai sus acest produs este destnat in mare parte femeilor si iti promite eliminarea parului de pe corp intr-un mod rapid si fara durere, subliniez acest lucru. In general cand utilizezi creme depilatoare nu simti prea mare durere, in comparatie cu ceara sau alte ustensile. Dar majoritatea cremelor depilatoare nu isi fac efectul cum trebuie, dupa folosirea lor mai raman in anumite zone fire de par sau o parte dintre ele nu sunt eliminate cu tot cu radacina. Oare Fito Depilation are ceva mai mult decat o simpla crema depilatoare? Vom afla imediat.

Modul de utilizare si Ingrediente

Modul de utilizare este acelasi la fel ca si la restul cremelor depilatoare. Se aplica crema pe suprafata pielii si se lasa undeva la 5-6 miute, dupa care cu ajutorul dusului indepartati crema.

Din pacate la partea cu ingrediente producatorii nu spun prea multe lucruri. Undeva pe pagina lor este scris cum ca  Fito Depilation are o serie de ingrediente active care intrerup activitatea celulelor foliculare. Dar unde se afla acestea mai exact? Cel mai probabil lista aceea este atasata in interiorul prospectului, nu stiu din ce motiv au ales sa nu faca publice ingedientele.

Beneficii Fito Delipation

Pe langa principalul sau efect de epilare aceasta crema mai ofera si urmatoarele lucruri:

  • Pielea va deveni mult mai neteda si fina la atingere
  • Reduce cresterea firelor de par
  • Nici urma de pete rosii dupa aplicare
  • Actioneaza asupra duritatii si structurii firului de par

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile ce poate oferi, puteti gasi mai multe informatii intrand pe pagina lor oficiala.

In concluzie, dupa cum putem observa, se poate admite foarte usor ca este o crema depilatoare un pic mai speciala fata de celelalte, dar nu cu foarte mult.

Am observat pe pagina lor afirmatia cum ca vei ajunge cu 82% sa te epilezi mai rar decat o faci in acest moment cu ajutorul unei creme ca acestea. Sincer acest lucru m-a facut foarte curioasa sa incerc aceasta crema. Imediat dupa ce o sa am ocazia sa o incerc voi reveni cu un update la acest articol sa confirm daca cu adevarat asa este.

Ce parere aveti despre o crema ca aceasta?

Daca sunt printre noi persoane care au folosit Fito Depilation si ne pot oferi mai multe informatii referitoare la acest produs ar fi de mare ajutor.

Leave a Comment